JERAGAT, KEDUTAN & KULIT KUSAM

AKHIRNYA !!! JUMPA PUN SOLUSI NAK DAPATKAN
KULIT CANTIK &
AWET MUDA

Alhamdulillah,
dah 3 kali REPEAT ORDER.
Memang best Aqua Golden Serum.

Jom Kami Tunjukkan Cara Paling Pantas Hilangkan Jeragat & Kedutan...Selamat , Cepat & Berkesan

Wow!!! Hilang Jeragat Degil Sepantas 2 Minggu penggunaan

"Akak Umur 49 Tahun
Cucu Dah 3 Orang
Nak Repeat Order Terkejut Selepas Guna Serum Honey Glow"

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

"Akak Ni
Hilang Kedutan Di Tepi Mata Selepas Guna Serum Honey Glow Selama 3 Minggu "

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

Seawal umur 21 tahun hingga lewat 60 an boleh menggunakan
Aqua Golden Serum

Terbukti Berkesan

Untuk Masalah

Jeragat,
Jerawat,
Kulit Kusam,
muka Berkedut

Nak buat rawatan lazer memang senang, tapi mau cecah ratusan Dolar.. KOYAK Poket wei!!!😭

Kelebihan menggunakan Serum Honey Glow

Testimoni
Aqua Golden Serum

DAH.. JANGAN TUNGGU LAGI !!! JOM SELESAIKAN MASALAH ANDA DENGAN Serum Honey Glow

Order sekarang sebelum anda terlepas promosi ini.

HARGA PROMOSI akan tamat pada bila bila masa sahaja

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

SOALAN LAZIM

Anda boleh pilih pakej yg anda nak di atas. Anda boleh tekan gambar pakej tersebut dan isi details alamat. Anda boleh pilih untuk pembayaran secara transfer online atau barang sampai baru bayar.  

Lelaki dan perempuan boleh guna Aqua Golden Serum ni kerana bahan yang digunakan dalam produk ni sesuai untuk semua jantina dan jenis kulit.

Lelaki pun mestilah nak jaga penampilan yang menarik juga kan 🙂 

Ya, lebih dari 43,562 customer kami yang dah berjaya dapatkan kulit yang glowing, tiada lagi masalah jeragat, kedutan, eyebag dan kulit kering.

Tips yang paling baik adalah konsisten sahaja.

Overall feedback yang kami terima, kesan boleh nampak seawal 7-14 hari penggunaan. Fasa pertama fasa healing, Fasa kedua fasa processing dan fasa ketiga dasa regenenaration. Konsisten untuk dapat kesan yang lebih cepat dan lebih efektif.

Ya, Aqua Golden Serum ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan lulus Lab Test SIRIM jadi ia selamat digunakan. Kilang kami di Setia Alam, Selangor

Guna setiap pagi selepas mandi dan pada waktu malam selepas mandi. Bersihkan kulit wajah dengan tuala bersih dan titiskan pada bahagian muka. Urut wajah dari bawah ke atas. 

Sebotol Aqua Golden Serum ni 35 ml isipadu. Boleh tahan untuk 3 – 4 minggu penggunaan.

Tidak sesuai untuk digunakan kepada pengguna yang ada masalah kulit sensitif.

tak percaya lagi ? jom tengok testimoni di bawah

DAH.. JANGAN TUNGGU LAGI !!! JOM SELESAIKAN MASALAH ANDA DENGAN Aqua Golden Serum

Rezeki Ilham Marketing Sdn Bhd
(SSM 1219136-W)
1-2, Jalan Setia Utama AT U13/AT 40170 Setia Alam, Selangor
Phone : 0162265056
Email : rezekiilhammarketing@gmail.com